T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Ömerli İlçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Ömerli İlçe Devlet Hastanesi

Hastane Ziyaret Kuralları ve saatleri

Güncelleme Tarihi: 03/02/2020

HASTANE ZİYARET KURALLARI VE SAATLERİ

1. Hastanemiz ziyaret saatleri her gün
    12.00-13.30 ve 20.00-21.00 saatleri arasındadır.
    Bu saatler dışında çalışanlar haricinde servislere çıkmak kesinlikle yasaktır.
  2. Ziyaretçilerin hasta yataklarında oturmaları ve hasta eşyasını kullanmaları yasaktır.
  3. On yaşından küçük, çocuk ziyaretçi kabul edilmez.
  4. Hastalara dışardan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır. (Hekimin özel diyet önerdiği hastalar hariç) Ziyaretçiler tarafından getirilen her türlü gıda maddesi kapıda alıkonularak çıkarken sahibine iade edilir.
  5. Hasta odalarına canlı çiçek alınmamaktadır.
  6. Güvenlik çalışanlarımız bu kuralları uygulamak zorundadır. Lütfen ısrar etmeyiniz.
  7. Ziyaretçilerinizin hastane ziyaret kurallarına uyması; tedavilerin aksamaması, hasta mahremiyeti ve servisin temiz tutulabilmesi açısından son derece önemlidir.