T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Ömerli İlçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Ömerli İlçe Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 28/06/2021

WhatsApp Image 2021-06-28 at 10.41.10.jpeg

ŞEYHMUS ALTINTERİN
                                                                               İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1979 yılında Mardin İlinde doğdu. İlk okul ile lise eğitimini Mardin’de tamamladıktan sonra Anadolu üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.
Yüksek lisansını Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü ve Zirve Üniversitesi Sağlık Kurumları işletmeciliği bölümlerinden tamamladı.
2001 yılında Mardin SSK Hastanesine atanan  ALTINTERİN sırasıyla ;

2007-2012 Mardin Yeşil Kart Büro sorumluluğu

2013-2015 Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Arge – Proje Birim sorumluluğu

2015-2016 Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü

2017-2018 Kamu Hastaneler Birliği Mali Uzmanı

2019-2021 Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Kordinatörü

2021- …      Ömerli İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanmıştır.

Birçok alanda eğitim sertifikası mevcut olup değişik İl Valilerden Başarı ve takdirname Belgelerini almaya hak kazanmıştır.
Değişik alanlarda proje kordinatörlüğü ve yürütücüsü olarak görev yapan ALTINTERİN evli ve 3 çocuk babasıdır.